Tlaková impregnace a povrchová úprava dřeva

23.02.2016 13:34

Tlaková impregnace prodlužuje životnost dřeva ve spojitosti s vodou, povětrnostními vlivy a při styku se zemí. Odstín impregnační látky je matná zelená. Využít se dá na veškeré dřevěné produkty. Je účinná proti škůdcům, hnilobě a působení hmyzu. Je určena pro venkovní i vnitřní použití.

 

Na základě požadavku zákazníka provádíme též povrchovou úpravu dřevěných dílců. Aplikujeme slabovrstvé lazury vhodné pro venkovní použití převážně od firmy BUILDING PLAST, spol. s r. o., se kterými máme dlouholeté zkušenosti. Výsledný odstín je ovlivněn savostí a barvou podkladu - dřeva.

Specifikace:

Středněvrstvá lazura alkydová  určena k nátěrům dřeva pro venkovní a vnitřní prostředí. Je vyrobena na bázi hybridního alkydu. Zabraňuje modrání dřeva. Penetruje dřevěný podklad, zpevňuje povrch a blokuje pronikání vody. Obsahuje standardně UV filtr. Je určena především k nátěrům oplocení, opláštění budov, pergol, zahradního nábytku, oken a dveří na chalupách, vnitřního obložení, podhledů a podobně. Má vysokou životnost, příjemný povrch, odolnost k odlupování a dokonalou světlostálost.

Zpět